започна разпространението на поредното кумулативно обновяване в рамките на програмата

...
започна разпространението на поредното кумулативно обновяване в рамките на програмата
Коментари Харесай

Microsoft представи кумулативно обновяване за Windows 7 и Windows 8.1

стартира разпространяването на следващото кумулативно възобновяване в границите на програмата Patch Tuesday, което е налично за потребителите с компютърни устройства, работещи под ръководството на операционната система Windows 10 версии 21H1, 20H2 и 2004, както и за някои много остарели версии на тази Оценка за съвместимост. Този път има обновявания за Windows 7 и Windows 8.1 , които се оферират на участниците в програмата за дълготрайно обслужване на операционната система Windows.

Обновяването за Windows 8.1 и Windows Server 2012 R2 е класифицирано като KB5003671 и включва редица ремонти на видяни проблеми, които усъвършенстват стабилността на работа на системата. Пакетът обновявания по сигурността се предлага настрана и може да се изтегли от каталога на ъпдейтите на Windows. Направени са значително промени, които засягат другите подсистеми, в това число работата с облачната инфраструктура, системата за логване, файловата система и други.

Интересното този път е, че Microsoft предлага кумулативното възобновяване KB5003667 за устройствата употребяващи Windows 7 и Windows Server 2008 R2. То включва огромен брой обновявания по сигурността, както и пачове, които покачват стабилността на работа с електронните облаци, на системата за автентификация и други. От позиция на осведомителната сигурност най-важната смяна наподобява е оправянето на грешката в работата на SMB протокола, която в редица случаи води до сривове и появяването на известие за неточност в Оценка за съвместимост Windows Server 2008 R2 SP1.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР