Започна премахването на коледната украса във Варна, видя репортер на

...
Започна премахването на коледната украса във Варна, видя репортер на
Коментари Харесай

Навръх Първа пролет започнаха да свалят коледната украса във Варна

Започна премахването на коледната декорация във Варна, видя кореспондент на Moreto.net. Случайно или не, началото на демонтажа съответства с настъпването на астрономическата пролет.

Вече е отстранена елхата на входа на Морската градина, а по обяд течеше събаряне на украсата на площад " Независимост ".

Припомняме, че преди месец кметът на морската столица Благомир Коцев сподели, че следва унищожаване на коледната декорация. Тогава градоначалникът изясни, че казусът със забавянето се дължи на предходното ръководство, тъй като в контракта нямало заложени средства за ремонт и се наложило ново съобщение на социална поръчка.

Проверка на Moreto.net сподели, че в годините обратно демонтажът постоянно е възлаган в допълнение малко след поканата за слагане на коледните светлини.

През ноември предходната година кметът праща покана за монтаж на украсата, само че в нея по този начин и не се показва нищо за унищожаване на лампичките и светещите фигури.

В началото на януари е отправена покана към компаниите от рамковото съглашение за подписване на годишен контракт за поддръжка на уличното осветяване в петте региона на града, в който попада и грижата за коледната декорация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР