Започна последната среща на ГЕРБ-СДС за деня с партията на

...
Започна последната среща на ГЕРБ-СДС за деня с партията на
Коментари Харесай

Последна среща за деня: ГЕРБ-СДС разговаря с ИТН

Започна последната среща на ГЕРБ-СДС за деня с партията на Слави Трифонов " ИТН " в постройката на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Това е първият диалог Има Такъв Народ във връзка вероятни съвещания по политики за лъчение на държавно управление. В диалозите с всички са вероятни допирни точки по браншове политики. Основните тематики, по които ще приказваме са целите като Шенген, ПВУ, постоянна финансова система и политика ", сподели при започване на диалозите Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

По думите й всички са се провалили дотук в градивния разговор и не може да си разрешат още едни предварителни избори. 

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ съобщи от своя страна, че в този парламент ще подхождат констурктивно и практично и добави: " Не може да очаквате поддръжка от нас, в случай че решим, че нещо не е потребно и работещо ".

Томислав Дончев уточни, че първата тематика е животът на Народното събрание, а втората - търсене на допирни точки по политики. Според него първата тежка тематика е бюджетът на страната. " Споделям мнението ви за сериозното положение на страната ", обърна се той към представителите на партията на Слави Трифонов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР