Започна полагането на втори слой асфалт на Крайречния булевард във

...
Започна полагането на втори слой асфалт на Крайречния булевард във
Коментари Харесай

На финала е ремонтът на пътя Враца - пещера Леденика

Започна полагането на втори пласт асфалт на Крайречния бул. във Враца. Отсечката е част от плана за рехабилитация на пътя " Враца - пещера Леденика " и се извършва от компания " Галчев Инженеринг " ЕООД.
Дългоочакваният от врачани ремонт на пътя " Враца – пещера Леденика " започва с подписания на 17август 2017 гodina контракт сред Агенция " Пътна инфраструктура " и ДЗЗД " Пътища Северозапад 2016 ". Ремонтът на този път е един от главните цели за развиването на туризма и цялостното развиване на област Враца.
Припомняме, че планът получи финансиране от Европейския фонд за районно развиване, предоставено посредством Оперативна стратегия " Региони в напредък 2014-2020 ". Основният ремонт се прави за трасе с дължина 17.408 км и има период за осъществяване 15 месеца от началото на строителството, а цената за осъществяване на контракта е 13 664 574 лева с Данък добавена стойност.
Успоредно с ремонтните действия по възобновяване на пътната настилка, общинското дружество " БКС " озеленява и залесява пространството сред пътните платна.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР