Започна първата цялостна програма за корпоративно управление Партньорство на Campus

...
Започна първата цялостна програма за корпоративно управление Партньорство на Campus
Коментари Харесай

Campus X и PwC България подкрепят стартъпите у нас

Започна първата цялостна стратегия за корпоративно ръководство

Партньорство на Campus X и PwC България разкрива нови благоприятни условия за стартъпите в България (снимка: Campus X)

Ч астният хъб на софтуерни компании и гении Campus X разгласи партньорство с консултантската компания PricewaterhouseCoopers (PwC), което цели да подкрепи стартъп екосистемата в България. 

Стратегическото съдействие дава опция на започващи бизнеси и такива в по-напреднал стадий от развиването си, основани в Campus X, да се възползват от правни, данъчни и консултантски услуги и експертиза на една от огромните четири одиторски компании при налични условия и в комфортно време и място.

В резултат от партньорството, PwC към този момент разполага с офис в Campus X, който е втори за компанията в България след основната им локация, ситуирана в центъра на София. В новия офис специалисти от PwC ще работят директно с софтуерните стартъпи, скъсявайки дистанцията и улеснявайки контакта им с водещи експерти в региона на консултирането.
още по тематиката
„ Използвайки цялата си интернационална експертиза и потвърдени експерти, ще подкрепяме и съветваме компании от стартъп екосистемата у нас, с цел да може да порастват и развиват бизнеса си по допустимо най-успешния метод освен тук, а и в чужбина ”, разяснява Орлин Хаджийски, съучастник „ Данъчни услуги ” в PwC България.

„ Като ментори и вложители на десетки започващи компании, знаем какъв брой значимо е те да имат основите за положително корпоративно ръководство през цялото време. Процесът има решаваща роля при набирането на капитал и предопределя дълготрайния им триумф ”, сподели от своя страна Бойко Яръмов, съосновател и изпълнителен шеф на Campus X.

PwC провежда и първата по рода си цялостна стратегия за корпоративно ръководство, ориентирана към започващи компании и открити такива с капацитет за експоненциален напредък. Ексклузивната за организациите в Campus X стратегия включва пет модула и общо 14 тематики в сферите: корпоративно право, данъчно облагане и счетоводство.

Практическото образование дава достъп до най-хубави практики и одобрени способи за корпоративно ръководство, които участниците могат непосредствено да внедрят. Водена от специалисти от PwC с дълготраен опит и в партньорство с Campus X, програмата цели да подкрепи стартъпите да изградят солидни основи на своя бизнес, да ускорят развиването му и да открият ефикасни процеси, аналогични на тези във водещите в световен мащаб компании.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР