Започна организацията на нов национален протест срещу ръководството на БФС.

...
Започна организацията на нов национален протест срещу ръководството на БФС.
Коментари Харесай

Феновете пак се обединяват срещу БФС - готви се нов протест на 15 март

Започна организацията на нов народен митинг против управлението на БФС. Той ще се организира на 15 март 2024 година. На тази дата би трябвало да се състои Конгресът за избор на нов президент на футболната централа.

От Фейсбук страницата " Оставка на БФС отпред с Боби Михайлов ", която се явява уредник на почитателите, дадоха детайлности:

" 15 март 2024 година! Да спрем измамата дружно! Търсят се " квестори ”, които да наблюдават за вярното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, само че президент на БФС към момента е Борислав Михайлов. Това значи едно - тези не желаят да си потеглят и ще създадат всевъзможни измами и измами, с цел да се задържат на власт, по тази причина народът би трябвало още веднъж да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди " квестора ”, с цел да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната от горната страна фигура, която да работи по модела " Борислав Михайлов ”.

При последния сходен митинг против БФС преди квалификацията за Евро 2024 България – Унгария се стигна до съществени конфликти сред футболни почитатели и полиция. Тогава бяха ангажирани 1600 служителя на реда. Стигна се и до потреблението на водни оръдия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР