Започна организацията на четиринадесетото поредно издание на Фестивала на Модата

...
Започна организацията на четиринадесетото поредно издание на Фестивала на Модата
Коментари Харесай

Фестивал на Модата и Красотата 2021 във Варна

 Започна организацията на четиринадесетото следващо издание на Фестивала на Модата и Красотата – Варна 2021, което ще се реализира с поддръжката на Фонд " Култура “ към Община Варна. Събитието ще се организира на 25 и 26-ти август в лятната градина на комплекс Морско Казино, където се чака да участват над 600 посетители от цяла България.

Екипът на организация VIP Fashion Group  - продуцент и уредник на стилния конгрес за поредна година ще зарадва феновете на модата и хубостта с поредност от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери, които ще ви представим след броени дни.

В ролята на водещ по традиция ще влезе известният артист Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Цветелина  Маркова - МИС ВАРНА 2020. В дефилетата ще вземе присъединяване и Мис България 2016 – Габриела Кирова, както и най-хубавите модели на морската ни столица, измежду които носителките на купата МИС ВАРНА през последните години – Румяна Данаилова, Михаела Йорданова, Моника Драгнева, Марина Димитрова, Жаклина Братанова,Ирена Иванова и топ моделите Диан Христов и Мариан Христов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР