Започна онлайн регистрацията за традиционния плувен маратон Галата – Варна

...
Започна онлайн регистрацията за традиционния плувен маратон Галата – Варна
Коментари Харесай

Започна онлайн регистрацията за плувния маратон Галата – Варна

Започна онлайн регистрацията за обичайния плувен маратон „ Галата – Варна 2024 “. Тази година конкуренцията ще се организира на 4 август (неделя). Стартът на 84-ото издание на надпреварата ще бъде в 9:00 часа от плаж „ Карантината “.

Всички искащи да се включат в събитието могат да се запишат в интернет страницатаwww.varnamaraton.info, най-късно до 17:00 часа на 1 август. След тази дата платформата ще бъде затворена.

Според регламента, всеки претендент би трябвало да попълни единствено една от двете регистрационни форми – на български или на британски език. В момента на регистрация платформата автоматизирано ще удостовери „ вие се регистрирахте сполучливо за маратона “, което подсигурява вашето присъединяване. Плувци, които се записват повече от един път, ще бъдат заличавани от листата.

Таксата за присъединяване в плувния маратон „ Галата – Варна 2024 “ е 30 лева./15 евро (с регистрация на онлайн платформата). В случай, че има искащи да се включат в деня на конкуренцията, таксата за записване на място е 40 лева./20 евро.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР