Започна обявения за национален протест срещу управляващите. На площада към

...
Започна обявения за национален протест срещу управляващите. На площада към
Коментари Харесай

Ден 214: Време е да им кажем довиждане!

Започна оповестения за народен митинг против ръководещите. На площада към този час са се събрали стотици жители. Това е следващата национална проява, която се случва против кабинета и основния прокурор от началото на демонстрациите.
Хронологията на днешния митинг следим онлайн.

Протестиращите оповестиха, че на 19 февруари, когато България празнува 148 година от обесването на Васил Левски, жителите ще се съберат и ще се насочат на шествие до паметника на Апостола. Те приканиха президентът Румен Радев да поведе протестиращите.

Към този час ситуацията в региона, станал прочут като " Триъгълника на властта " е спокойна. Блокирано е придвижването в региона на Министерския съвет, има и засилено полицейско наличие.

На митинга участва и Мая Манолова, която по-рано през днешния ден разгласи името на коалията, с която придвижването ще се яви на идните парламентарни избори дружно с Отровното трио. Формацията е избрала името " Изправи се! Мутри вън! ".

Това е следващата национална проява, която се организира в сърцето на столицата. Такива всеобщи митинги имаше и през лятото. Те бяха оповестени като “Велики национални въстания”. Сериозни ескалации имаше при първия всеобщ митинг, когато се стигна и до конфликти сред стачкуващи и полиция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР