Започна националното съвещание във Велико Търново с участието на общински

...
Започна националното съвещание във Велико Търново с участието на общински
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Десислава Атанасова отговори на ултиматума на ПП-ДБ: Ние спазваме ангажиментите си

Започна националното заседание във Велико Търново с присъединяване на общински кметове на, регионални координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията. 

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, разяснява поставените въпроси и ултиматум от ПП-ДБ от през вчерашния ден. Тя съобщи, че съблюдават уговорките си. 

" От през вчерашния ден се появяват някакви ултиматуми. Длъжна съм да кажа, че ние съблюдаваме към този момент оповестената обща законодателна стратегия. Държа да кажа, че тя е в 25 точки, поели сме ангажимент ", съобщи Атанасова. 

" Напускането, неналичието на диалог и неналичието на разговор не е връщане на парламентаризма. Искаме разговор и изясненост по какъв начин ще работим дружно и дали ще работим дружно. Ултиматумите и изискванията за нас са част от една игра. Ние в сходни неща не участваме ", съобщи председателката на парламентарната група на. 

В петък от ПП-ДП настояха документално да бъде доказана поддръжката за контрактуваната сред първите две обединения законодателна стратегия. Вчера Кирил Петков сложи седем условия на, с цел да продължи реформаторската стратегия. Сред тях са пътна карта за правосъдната промяна, общ проектозакон за антикорупционната комисия, преправяне на Изборния кодекс и синхрон в определянето на регулаторните органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР