Започна Националният съвет на ГЕРБ, чиято цел е да представи

...
Започна Националният съвет на ГЕРБ, чиято цел е да представи
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ротацията е безсмислена и нещата не могат да продължат така

Започна Националният съвет на ГЕРБ, чиято цел е да показа за цялостен мандат на ръководство. Текстът ще бъде показан и на парламентарната група на ПП-ДБ . Форумът бе открит от заместник-председателя и народен представител от ГЕРБ Томислав Дончев и въпросът дали има логичност да се даде цялата власт на втората партия - ПП-ДБ.

Едно държавно управление се избира, с цел да дава резултати, а като се изключи Мария Габриел други не могат да се похвалят с положителни резултат , сподели Дончев. Най-големият проблем е разсъждението на верни и неправилни партии, проучва Дончев и продължи с разсъждения за верните партии и положителните жители.

Според него ротацията в сегашния ѝ тип е по-скоро безсмислена. Единственото несъмнено е, че нещата не могат да продължат по този начин. Не може да допуснем Министерски съвет да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация . Не можем да оставим Мария Габриел да е пленник на несъответстващи министри, безапелационен бе Дончев.

Той счита, че около всички ултиматуми, които са получили ГЕРБ могат да отида на нови предварителни парламентарни избори. Държавата обаче нямала потребност от нови избори, само че има и трети вид - да се вкара ред, явен правилник и механизми за взимане на решения. Няма ултиматуми, а има късмет - нещата да станат естествени, да има правила, ред, гаранции, че държавното управление ще работи и ще реализира резултати за хората, сподели Дончев.
 ПП-ДБ сложиха изискване на ГЕРБ за ротацията
ПП-ДБ сложиха изискване на ГЕРБ за ротацията

Те упорстват за попълването на Комисията за попречване на корупцията и регулаторите

Прогнозата на Дончев е, че при едни първите (ние, ГЕРБ, бел.ред.) могат да станат още по-силни, а вторите (ПП/ДБ, бел.ред.) могат да станат трети.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев съобщи, че е срещу сглобката и Промяната от ден първи. Той разкритикува и премиера акад. Николай Денков по тази причина, че е заплашвал с оставка на държавното управление, в случай че се анулира дерогацията на съветски нефт още предходната година. С 10 милиарда лева финансираха режима на Путин и когато умря Алексей Навални реваха като опечалени майки във Facebook, продължи с рецензиите си Делян Добрев.

" Политическа партия са измамници в бели якички, страната е в застой, теглят се милиарди заеми, с цел да се финансират обществени разноски. Задлъжняваме , с цел да можем да подвигаме обществените разноски, с цел да изглеждаме добре. Надявам се този край да е напълно близо ", отсече Делян Добрев.

Депутатът от ГЕРБ Рая Назарян добави, че правовата страна се ръководи при ясни правила и правила. Обидно е към гласоподавателите съдружните сътрудници да се назовават сглобка, неприятели и да ръководят с меморандум . ГЕРБ ще положат всички нужни старания за реализиране на съглашение за взаимно ръководство - кой носи отговорността, по какъв начин се взимат решенията и кой взима решенията, сподели Назарян. Иначе съгласно нея от настоящето ръководство нямало никакъв смисъл.

Рая Назарян упрекна премиера Николай Денков, че не желае да се върне в Министерство на образованието и не заслужава да носи купата учен. Съдебната промяна и битката с корупцията не са лозунги и телевизионни изявленията. През последните месеци Народно събрание одобри редица значими закони за страната и всички те били признати с експертното присъединяване на ГЕРБ. Предстоят значими закони като Закона за правосъдната власт, в който би трябвало да бъдат отразени измененията в Конституцията, изясни тя.

" Ако в този момент отидем на нови избори, правосъдната промяна ще се провали, защото тя е сега е наникъде " , разяснява Назарян.
 Правосъдие за всеки: Съдебната промяна да се отпуши в този момент и незабавно или в никакъв случай
Правосъдие за всеки: Съдебната промяна да се отпуши в този момент и незабавно или в никакъв случай

За това приканват от гражданската самодейност в свое отворено писмо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР