Започна набирането на участници за 72-ри Национален туристически поход „По

...
Започна набирането на участници за 72-ри Национален туристически поход „По
Коментари Харесай

Набират се участници за 72-рия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета”

Започна набирането на участници за 72-ри Национален туристически поход „ По пътя на Ботевата чета”, оповестяват от община Козлодуй.
Походът се организира всяка година от 27 май до 2 юни, а през 2018-та ще се състои под патронажа на госпожа Цвета Караянчева, Председател на 44-то Народно заседание на Република България.
Походът е III-та категория на компликация и се организира в една походна колона по 120-километровия „ Ботев път” от Козлодуйския бряг до връх Околчица във Врачанския балкан по авансово направена стратегия. В маршрута са включени обекти от „ Опознай България – 100 национални туристически обекта” и „ Опознай родния край”.
В похода могат да вземат участие групи възпитаници, туристически сдружения, клубове, секции по туризъм. Могат да се включват и самостоятелни участници. Документи за присъединяване се подават до 11 май в регионална администрация. В качеството на главен уредник по осъществяване на 72-ри Национален туристически поход „ По пътя на Ботевата чета – Козлодуй-Околчица”, 2018 година Областна администрация – Враца създаде Регламент, определящ реда и метода на присъединяване в туристическата проява
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР