Започна набирането на кандидати за лотарията „Зелена карта” в САЩ.

...
Започна набирането на кандидати за лотарията „Зелена карта” в САЩ.
Коментари Харесай

Набират кандидати за Зелена карта 2019

Започна набирането на претенденти за лотарията „ Зелена карта” в Съединени американски щати. Българите могат да подават документи до 7 ноември. Желаещите могат да попълнят електронния формуляр E-DV на адрес dvlottery.state.gov през интервала за регистрация. Не се одобряват поръчки за присъединяване, изпратени по пощата.

Участниците ще получат формален номер за удостоверение на регистрацията си, който би трябвало да се пази до 30 септември 2019 година Единствено посредством него участниците ще могат да ревизират дали са изтеглени в програмата DV-2019.

Всички участници ще могат да ревизират статуса на поръчката си за присъединяване посредством функционалността Entrant Status Check на уеб страницата на програмата dvlottery.state.gov след 1 май 2018 година Изтеглените участници, които отговорят на напътствията, ще получат информация за плануваното изявление за имигрантска виза също посредством Entrant Status Check.

Данните за DV-2019 ще бъдат налични посредством Entrant Status Check най-малко до 30 септември 2019 година Съобщения до тези, които са изтеглени, няма да бъдат изпращани по електронна или елементарна поща. Всеки адресат на писмо или имейл, в който се твърди, че е спечелил от програмата, може да е сигурен, че известието е подвеждащо и лъжливо.

тагове
лотария зелена карта формуляр

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР