Започна монтажът на уникалната за България 3D LED сцена на

...
Коментари Харесай

Започна изграждането на сцената за новогодишния концерт на площад „Независимост“ във Варна

Започна монтажът на неповторимата за България 3D LED сцена на централния площад „ Независимост “ във Варна. Над 100 квадратни метра LED екрани ще основат неповторимия 3D–ефект по време на празничния концерт „ Заедно в новогодишната нощ “. Сцената е проектирана по този начин, че да може да се следи от огромно разстояние , защото ползата към празничния концерт е огромен и на площада се чакат хиляди варненци, оповестиха от Общината. 

Изграждането на оборудването ще продължи 4 дни, като на първо време ще се повдигнат металната структура и сцената , а по-късно ще се инсталират осветлението и озвучителната техника.

Звездата на тазгодишното шоу е известният дует C-Block , който ще показа за първи път пред варненската аудитория шлагерите си от края на 90-те Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и други. Преобладаваща част от програмата са варненските актьори . Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, показала страната ни в изданието на „ Евровизия “ през 2021 година; финалистите от телевизионните музикални формати „ Гласът на България “ Тино и Александър Петров.

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти , които ще изпълнят незабравимите песни на група „ Тангра “. Варненци ще видят и Симона Петрова – MONA от „ България търси гений “, която ще заплени публиката с магията на фолклора, дружно с танцьорите от Фолклорен отбор „ Варна “. Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и артистът Емил Христов .

Празничната стратегия ще стартира в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 часа на 1 януари. От „ Градски превоз “ осведомят, че в празничната нощ ще бъдат изключително обслужвани автобусни линии 7, 17, 20, 31, 148 и тролейбусни линии 82 и 83 от и до кв. „ Владислав Варненчик “.

В празничната нощ придвижването на коли в региона на пл. „ Независимост “ няма да бъде лимитирано.

На 31 декември Синята зона ще бъде платена от 09:00 до 20:00 часа, а в първия ден от Новата година тя ще бъде безвъзмездна за жителите .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР