Започна Коалиционният съвет за обсъждане на антикризисните мерки срещу инфлацията.Днес

...
Започна Коалиционният съвет за обсъждане на антикризисните мерки срещу инфлацията.Днес
Коментари Харесай

Започна Коалиционният съвет за антикризисните мерки, ИТН с критики към партньорите

Започна Коалиционният съвет за разискване на антикризисните ограничения против инфлацията.

Днес от Българска социалистическа партия предложиха собствен пакет от ограничения, само че поддържаха и тези на " Продължаваме промяната ", които бяха оповестени през вчерашния ден. Основният въпрос довечера е по какъв начин ще работят от " ИТН ", откакто водачът им Слави Трифонов през вчерашния ден нападна " Продължаваме промяната ", че липсва разговор по значимите проблеми в страната.

Малко преди началото на Коалиционния съвет, от " ИТН " разясниха пред медиите, че са съгласни с предлагането за най-малко необлагаем приход от 500 лева От " Демократична България " обявиха, че ще държат на мярката прагът на Данък добавена стойност да бъде покачен от 50 000 на 100 000 лева

От " ИТН " обаче разкритикуваха метода на разговор в обединението.

Депутатът Станислав Баланов разяснява, че към момента не се знае какви диалози се водят, а към този момент има оповестени ограничения в общественото пространство. Нито са обсъждани с нас, нито са разисквани, което съгласно нас е аморално, счита Балабанов. Не беше редно да оферират по този начин тези ограничения на масата, добави той.

Успоредно с Коалиционния съвет, довечера пред Министерския съвет се организира и митинг против държавното управление.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР