Започна извънредното заседание, свикано от председателя на Столичния общински съвет

...
Започна извънредното заседание, свикано от председателя на Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Терзиев: Не трябва да се политизира темата с мигрантите

Започна изключителното съвещание, свикано от ръководителя на Столичния общински съвет Цветомир Петров. Общинските съветници ще прегледат тематиката за сигурността в София. В самото начало на съвещанието те уважиха паметта на патриарх Неофит с минута безмълвие.

Кметът на София Васил Терзиев съобщи, че сигурността на жителите би трябвало да бъде техен максимален приоритет.

" Не би трябвало да се политизира обаче, основават се политически разкази и те не са от през вчерашния ден, би трябвало да се работи с данни и да се мисли по-трезво. Заиграването с тази тематика ще е една тематика, която като град ще плащаме години наред, в случай че изпуснем духа от бутилката. За мен, за администрация та и за всички нас има два вида жители, които са посетители - такива, които съблюдават реда и такива, които не го. Няма да толерираме, такива които не съблюдават реда. Толерантността ще е нулева. Трябва да има по-тясна връзка сред институциите. Все по-ясно е по какъв начин би трябвало да си сътрудничим. Не би трябвало да се работи реактивно, а да се развие цялостна тактика за сигурността на града. Ще видите дълготрайните ни хрумвания за основни места в града. Ще създадем всичко това, дружно с районните кметове ", сподели той и добави, че се надява да се откри изражение в бюджета, който би трябвало да бъде признат.

Христо Копаронов от Политическа партия съобщи, че политизирането на казуса води до закононарушения от ненавист. " Градът по време на ръководството на ГЕРБ не е бил сигурен и в този момент би трябвало да изправим това ", сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР