Започна изграждането на комбинирана спортна площадка в село Български извор.

...
Започна изграждането на комбинирана спортна площадка в село Български извор.
Коментари Харесай

Започна изграждането на спортна площадка в село Български извор

Започна построяването на комбинирана спортна площадка в село Български извор. Проектът е на стойност 96 292,28 лв. без Данък добавена стойност и се финансира от Програма за развиване на селските региони 2014 – 2020 година Основните действия по плана са създаване на мини футболно игрище и бордюри към него, слагане на изкуствена трева, футболни порти, LED прожектори и триредова мобилна естрада.

 Кметът на Тетевен посети изложбата на тетевенската художничка Моника Матева Кметът на Тетевен посети изложбата на тетевенската художничка Моника Матева
Кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева бе измежду гостите при откриването на първата независима галерия на художничката...
Дейностите включват още създаване на „ Стрийт фитнес комплекс навън “ с монтиране на каучукова ударопоглъщаща настилка, монтаж на железна врата за двора на спортната площадка, реорганизация на ограда с височина на плътната част до 1.27м и декоративни пана с височина до 2.20м от прилежащия терен.
Още едно село в община Тетевен, където младите ще могат да спортуват и по този метод да водят по-здравословен метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР