Започна голямото пътуване в навечерието на коледните празници. Над 530

...
Започна голямото пътуване в навечерието на коледните празници. Над 530
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие на пътя за празниците

Започна огромното пътешестване в навечерието на коледните празници. Над 530 хиляди българи ще прекарат идните празници отвън дома си. Около 420 хиляди ще пътуват в страната – на почивки или при родственици, предава Бтв.

Сутринта придвижването в столицата беше умерено, на изхода от София към Автомагистрала „ Тракия ” има засилено полицейско наличие, което ще следи за извършители през целия ден и ще улесняват трафика.

„ Със заповед на АПИ от 9 ч. до 14 ч. се лимитира придвижването на товарни коли над 12 тона по автомагистралите и останалите републикански пътища. Водачите, които ще пътуват по Автомагистрала „ Хемус ” има краткотрайна организация на придвижването поради ремонтни действия, там придвижването е най-затруднено, само че ние сме подсигурили екипи на Пътна полиция, които при нужда ще контролират придвижването ”, сподели контрольор Петър Соколов.



Снимка: btvnovinite.bg

Около 7 ч. в региона на пазарджишките села Звънчево и Златарица е станала  тежка злополука сред два леки автомобила . На място са починали четирима души, един от пасажерите е тежко ранен – с заплаха за живота.

От Министерство на вътрешните работи осведомиха, че през миналото денонощие са станали 15 тежки произшествия на територията на страната, ранените са 23.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР