Започна дезинфекцията на училища, детски градини, социални заведения, административни сгради,

...
Започна дезинфекцията на училища, детски градини, социални заведения, административни сгради,
Коментари Харесай

Учлища, пазари, спирки и административни сгради се дезинфекцират в Лом

Започна дезинфекцията на учебни заведения, детски градини, обществени заведения, административни здания, общинския пазар, читалища, пешеходни зони и улици в града.

Обработени са и жп-гарата и автогарата, както и автобусните спирки.

Дезинфекцията ще продължи и през идващите дни по график, осведомят от община Лом.

В селата на територията на общината също бяха обработени публични здания и зони. Започна и миене на градските улици, което ще продължи и през идната седмица. Към водата в цистерните се прибавя дезинфектант.



Припомняме, че със засилени ограничения на предварителна защита, както на служащите и чиновниците, по този начин и на потребителите, продължава активността на Детска млечна кухня, обществените услуги: Домашен обществен патронаж, Обществена столова, Приемна грижа, Патронажна грижа, на обществените услуги в домашна среда за възрастни хора и хора с увреждания, както и активността на профилираните институции за пълнолетни лица с увреждания, Дома за остарели хора, трите детски центъра за настаняване от фамилен вид, Център за даване на интегрирани услуги за ранно детско развиване, Центъра за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с психологични разстройства, Защитеното жилище за лица с психологични разстройства и Център за краткотрайно настаняване.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР