Започна делото за разменените бебета в болница Шейново.Първото заседание е

...
Започна делото за разменените бебета в болница Шейново.Първото заседание е
Коментари Харесай

С неочакван обрат започна делото за разменените бебета в Шейново

Започна делото за разменените бебета в болница " Шейново ".

Първото съвещание е за обезщетение на едно от фамилиите.

Искът, импортиран от техния юрист и за 300 000 лв., е за това, че болничното заведение е отказала непринудено да изплати обезщетение.

Делото стартира с непредвиден поврат - разпитаният екип от болничното заведение - общо 9 очевидци, 6 от болничното заведение и трима близки на фамилията споделиха, че всичко е било наред с гривничките, цифрите са съвпадали, предават от Обществената телевизия. 

" Стана ясно от свидетелските показания стана ясно, че номерата на гривничките са тествани, дали дават отговор една на друга, тествани са да няма заводски недостатък, че са сложени от акушерката ", съобщи Величка Костадинова, юрист на болница " Шейново ".

" Почти всички обявиха, че надали не в АГ " Шейново " вървят по коридорите и викат номерата на гривните и номерата на бебетата, с цел да може да ги чуе някой и да знае вероятно кой номер е бебето, добави Стоян Стойков, юрист на фамилията.

Според юриста на фамилията от болничното заведение се пробват да създадат подстрекателство, че е допустимо бебетата да са били разменени преднамерено след изписването им. Другото семейство също е завело иск в размер на 300 хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР