Започна акцията по разчистване на излезли от употреба моторно-превозни средства

...
Започна акцията по разчистване на излезли от употреба моторно-превозни средства
Коментари Харесай

Вдигат изоставените автомобили от улиците на Варна

Започна акцията по почистване на излезли от приложимост моторно-превозни средства от улици и паркинги във Варна. Екоинспектори ще маркират старите коли със специфични стикери.

Собствениците им ще би трябвало да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност, или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания.

В противоположен случай, излезлите от приложимост коли ще бъдат наложително премествани с техническо средство вид “паяк “ на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост.

Там ще могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им ще могат да ги приберат откакто платят за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, ще бъдат излъчени за разкомплектоване на лицензиран оператор.
7
Поне две години ще са нужни на общинската компания "Паркинги и синя зона " във Варна, с цел да успее да разчисти всички остарели коли, изоставени по улиците на града. По груби калкулации, трошките, които не се употребяват от притежателите им сега, надвишават 1000. Още 200 са арестуваните и непотърсени коли в общинския паркинг, които скоро следва да бъдат унищожени. Изоставени брички има на всички места - и в центъра, и в кварталите. Проблемът е, че с цел да бъдат прибрани и по-късно дадени за желязо би трябвало да са минали две години от датата на последния обзор, написа "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР