Започна 47-ата вечер на обществено недоволство в София. Остават блокадите

...
Започна 47-ата вечер на обществено недоволство в София. Остават блокадите
Коментари Харесай

Отровното трио: Иван Гешев пази мафията и затова тя го взе при себе си

Започна 47-ата вечер на публично неодобрение в София. Остават блокадите с палаткови лагери на три кръстовища в София - площад " Орлов мост ", площад " Независимост " и Ректората на СУ " Св. Климент Охридски ". Обстановката е спокойна.

От тъй наречените " Отровно трио " показаха искане, импортирано в Прокуратурата, със 7 въпроса, на които адв. Николай Хаджигенов желае отговор на съображение на Закона за достъп до социална информация.

" Живее ли основният прокурор на републиката Иван Гешев в държавна резиденция " Бояна "? По силата на каква нормативна уредба е позволено обитанието му на дом номер 5? Имал ли е различен основен прокурор сходна привилегия до момента? Извършен ли е ремонт преди нанасянето на Иван Гетов в дом номер пет и на каква стойност? Проведен ли е търг за ремонта и, в случай че да - кой го е спечелил? Охраняван ли е Иван Гешов от Бюрото за протекция на очевидците на територия, която се охранява от НСО?

Иван Гешев пази мафията и по тази причина тя го взе при себе си, смята адв. Хаджигенов. Проф. Велислав Минеков от своя страна разяснява нападението против протестиращи до Ректората.

Намесата на полицията беше алегорична, твърди Минеков. По думите му в тази ситуация има систематично държание и " този побой и тези акции са разрешени и насърчавани от властта ".

Гешев ни върна някъде във времената на " Междузвездни войни " със своето изявление за светлината и мрака, съобщи третият представител на триото Арман Бабикян, като цитира част от имитация от същия филм: " Омразата води до страдалчество ", споделя учителят Йода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР