Заплитане по заплитане и така до безкрай ... Ритмичното темпо

...
Заплитане по заплитане и така до безкрай ... Ритмичното темпо
Коментари Харесай

Това е най-доброто упражнение за здрав и бистър мозък

Заплитане по усложнение и по този начин до безспир... Ритмичното движение на плетене прави своето: по време на това забавно занятие, човек като че ли изпада в транс. Ръцете са заети, главата е свободна от непотребни мисли, съзнанието е в устойчиво равновесие.

Плетенето е релаксация

Плетенето е провокираща размисъл процедура на медитация и централизация, занимание на милиони дами по целия свят. Неврологията призна плетенето за новата йога. Йога за мозъка - звучи доста впечатляващо, съгласно „ Плусинфо “.

Проучване измежду повече от 4000 плетачи по целия свят откри, че плетенето постоянно носи възприятие на благополучие. Релаксация, облекчение на напрежението и самореализация за хората, които се занимават с това занимание.

Знаете ли, че в случай че плетете най-малко 3 пъти седмично, равнището на тревога и стрес доста понижава? Има необикновен резултат върху прочувствената сфера. Успокоява и способства за дълго чаканото възприятие за баланс. Също по този начин ще изпитате позитивни промени в разнообразни области на живота.
 Почистване на отрицателната сила в дома с чаша вода Почистване на отрицателната сила в дома с чаша вода
Преди рождения си ден, помолих сестра ми да остане при мен за няколко дни, с цел да ми помогне с всички мерки, тъй като чаках мног...

Предимства на плетенето

1. Психичното положение се усъвършенства, а с решаването на психическите проблеми се усилват и духовните запаси.

2. Вниманието и концентрацията стават непрекъснати спътници.

3. Развиването на фината моторика ви разрешава да се занимавате с домашен отговорности, които не сте желали да правите преди.

4. Креативността се развива и се възнаграждава с непредвидени прояви на благополучие, наслаждение и задоволство.
 Това лято всички оставят монета във фризера преди да тръгнат за отмора Това лято всички оставят монета във фризера преди да тръгнат за отмора
Чудили ли сте се за какво, след завръщането си от дълго пътешестване, цифровите часовници в къщата ви не демонстрират прецизен час? Може би смятате,...

5. Самочувствието доближава ново равнище. Усещането за задоволство от добре свършената работа и увереността във вашите сили, способстват за самочувствието.

6. Лесен метод за насърчаване на самообладание и неизменност. Нищо не ви изважда от равновесие!

7. Паметта се усъвършенства и мозъкът работи доста по-бързо.

Цялостното наслаждение, което дава плетенето, не може да се съпостави с нищо, получено от други типове занимания. Много учени считат, че плетенето оказва помощ на възрастните дами да останат здравомислещи и удължава живота им.

Депресията и безпокойството могат да бъдат облекчени благодарение на плетенето, а в сложни времена това занимание ще се трансформира в избавление от разнообразни паники и външни въздействия.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР