Заплатите в частния сектор в Пловдив нарастват в геометрична прогресия.

...
Заплатите в частния сектор в Пловдив нарастват в геометрична прогресия.
Коментари Харесай

Оферта от нета: 1400 лв. за безработен с английски

Заплатите в частния бранш в Пловдив нарастват в геометрична градация. Първенство по най-високо заплащане държат IT експертите. Фирма за асортимент на личния състав е оповестила в jobs.bg три свободни позиции  - една за софтуерен разработчик и две за систематичен тестер, като работодателят дава обещание заплати от 2000 до 3000 лева  

До 2000 лева дават и на механически началник на жилищна постройка. Кандидатът може да е строителен инженер, само че и междинен механик няма да върнат. 

Фирма за климатични, отоплителни и охладителни съоръжения търси водещ монтажник, само че без медиатор. Освен нужните знания в региона, опит в монтирането на въздуховоди и разчитане на чертеж се счита за преимущество. На утвърждения претендент се дава обещание брутна заплата от 1200 до 1800 лева.  

Безработен с отлични знания по британски, може да кандидатства за непрекъснато място в езиков център. Там заплатата потегля от 900 лева и стига до 1400 лева. 

Агенция „ Пътна инфраструктура " е оповестила конкурс за назначение на  „ основен специалист “ в отдел „ Инвестиционно-ремонтни действия “ - Пловдив. Съгласно наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация, месечното заплащане за позицията е от 510 лева до 1200 лева

Община Пловдив пък търси човек за длъжността „ Главен специалист ” в дирекция „ Счетоводство “. За въпросната позиция обаче размерът на главната заплата е до 800 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР