Заплатите и пенсиите са ниски, а инфлацията все повече расте.

...
Заплатите и пенсиите са ниски, а инфлацията все повече расте.
Коментари Харесай

Ашколсун: Пенсионерки въртят платена любов в Родопите

Заплатите и пенсиите са ниски, а инфлацията от ден на ден пораства. Това стана причина в Родопите застаряващи дами да продават " милувки " на пенсионери, с цел да си докарат спомагателни пари. Сексуалните удоволствия пък коствали на мъжете сред 20 и 50 лева

Офертите идвали от 50 и нагоре годишни самотни дами. Срещите се осъществявали в дребни квартални заведения, както и кръчми към автогарите.

Доброволната проституция е дело на дами, занимаващи се с нископлатена работа, някои даже били на квартира в градовете.

Други пък идвали от селата по време на празничните дни в общинските центрове, където към този момент имали постоянна клиентела.

" В дните след 7-мо число (получаването на пенсиите б.ред) напорът в кръчмата е сериозен. Жените чакат, гримирани, разкрасени. Обикновено се върви в квартирите им или пък се заплаща за някоя стая ", споделя пенсионер от Кърджали, чест клиент на едно от местата за срещи в регионалния град. Става въпрос за малко заведение, в един от кварталите, написа " Родопи voice ".

„ Никой не може да разбере, че се прави нещо такова. Никой не обръща внимание. Заведението е в един гараж, а против него, от другата страна на улицата, има къща, където се дава стая чартърен. Там стават нещата “, пък свидетелства различен мъж, който също не пропуща милувки край автогарата в различен дребен родопски град.

„ Това не са проститутки, такива каквито хората си мислят. Работещи дами на сериозна възраст, измежду тях има даже на малко над 60 години. Закърпват си бюджета, имат си компания, и за двете страни е хубаво “, разясняват още осведомени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР