Заплатата на началник отдел Психично здраве“ в МЗ ще е

...
Заплатата на началник отдел Психично здраве“ в МЗ ще е
Коментари Харесай

Дават на шеф на отдел в МЗ между 820 лв. и 3700 лв. заплата

Заплатата на шеф отдел „ Психично здраве “ в Министерство на здравеопазването ще е в границите от 820 лева до 3 700 лева Това излиза наяве от обявата за конкурс за длъжността, оповестена на уеб страницата на Министерството.

Минимални условия за длъжността са образователно-квалификационна степен „ магистър “; професионална област – Здравеопазване и спорт; професионално направление – Медицина; най-малък сан за заемане на длъжността - II младши сан и/или професионален опит – 5 години.

Допълнителни умения и подготовка, носещи преимущество на претендентите са притежаване на един непознат език и компютърни умения-  MS Word, MS Excel, Power Point.

Документи се подават в Министерството на здравеопазването, Звено за административно обслужване, в период до 17.30 часа на 14 ноември 2022 година

Конкурсът включва решение на тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията и осъществяване на изявление.

Българските жители, които са минали срочна работа в доброволния запас по член 59, алинея 1 от Закона за запаса на въоръжените сили, се употребяват с преимущество при кандидатстване за работа в държавната администрация при реализирани равни крайни резултати от извършената процедура.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР