Заплатата и имотното състояние на Ани Салич винаги са представлявали

...
Заплатата и имотното състояние на Ани Салич винаги са представлявали
Коментари Харесай

Ани Салич проговори за заплатата и имотите си, и изригна брутално срещу

Заплатата и имотното положение на Ани Салич постоянно са представлявали интерес за медиите. А последък се появиха неуместни изказвания за покои, големи възнаграждения и какво ли още не, написа show.blitz.bg.

Това предизвика новинарката за първи път да проговори за финансовото си положение и даже да показа фрагменти от вилата си. Без никакъв проблем тя открехна вратата на меимуществените си придобивки и показа кое какъв брой коства.

 Водещата на новините недоволства от лъжливите трудове в медиите. Вероятно се опасява и от възможна данъчна инспекция и по тази причина реши авансово да покаже на зложелателите си с какво разполага. 



Ето какво написа тя: " Жълти медии още веднъж лъжат за баснословната ми заплата, жилища в София и по света, дворец в Рударци и Волво за 100 хиляди... Ще пристигна Видовден за всички, които се хранят от откровени неистини. 
Моят Палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, създадена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а към този момент 20 съм водеща на вести, заплащам си налозите, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.
Служител съм на частна медия с транспарантни собственици-успешни предприемачи, които сигурно няма да хвърлят непотребни пари напразно. Как може толкоз доста години да лъжат и ненавиждат, а и освен това, да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да схвана, до момента в който съм жива.  Но знам, че правдивост и отплата има. И то тук на земята, а не на небето. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР