Заплашителен SMS е получила депутатката на БСП Смиляна Нитова, след

...
Заплашителен SMS е получила депутатката на БСП Смиляна Нитова, след
Коментари Харесай

Заплашителен SMS в три страници получила депутатка от БСП след въпрос към премиера Донев за областния управител на Хасково

Заплашителен SMS е получила депутатката на Българска социалистическа партия Смиляна Нитова, откакто през вчерашния ден зададе въпрос на премиера Гълъб Донев за регионалния шеф на Хасково. SMS-ът е дълъг 3-4 страници.

Това заяви сътрудника ѝ Иван Ченчев от трибуната в Народно събрание.

„ Ще ви оказа помощ на идващите избори да нямате народен представител “, прочете Ченчев. Уточни, че става въпрос за избран изборен регион, само че не го назова.

Тук не става дума за кохорти, господин президент, а за депутат. Вземете ограничения такова нещо да не се случва. Българска социалистическа партия няма да допусне да заплашват народни представители. Това е сериозен въпрос, би трябвало да реагираме остро. Виждаме какво е кадруването в служебното държавно управление. От групата на Българска социалистическа партия ще бъдем солидарни с всеки един от вас, който желае да зададе въпрос, сподели Ченчев. Той развя разпечатка с въпросното известие.

По време на парламентарния надзор през вчерашния ден Нитова попита Донев дали има чадър над регионалния шеф на Хасково.

По сигнала, който е постъпил при президента, е известена прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ. Междувременно регионалният шеф на Хасково подаде искане за освобождение от служба. При минимум подозрение в дейностите му той ще бъде освободен, а по време на следствието, той е в отпуск, изясни министър председателят Донев през вчерашния ден.

Гражданите се вълнуват от въпросите за корупция и кражба. Нашият въпрос е в резултат на запитване на наши гласоподаватели и по тази причина запитвам дали ще покровителствате корупция, отговори му Нитова и изиска да бъде известена за резултатите от инспекцията, когато има такива. Донев пък ѝ изясни, че служебното държавно управление не носи виновност за тези практики.

Нитова е втория народен представител, за който през днешния ден стана ясно, че е бил заплашван. Самата Нитова е определена от Хасково, написа „ 24 часа “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР