Заплашените с убийство прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсев вече

...
Заплашените с убийство прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсев вече
Коментари Харесай

Синът на Костинбродския давал 10 кг хероин за главите на двама прокурори?

Заплашените с ликвидиране прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсев към този момент се движат с защита, видя БЛИЦ. За сигурността на магистратите са се погрижили от Бюрото за отбрана на очевидци към Главния прокурор. Преди седмици стана ясно, че обвинителите са под сериозен риск.

10 кила хероин премия заречен Стефан Гевгелийски на сина на Йоско Костинбродския - Иван Йосифов, с цел да бъдат премахнати двамата прокурори, както и шефът на бранш „ Убийства “ в Главна дирекция „ Национална полиция “(ГДНП) Михаил Наумов, Алексей Василев и Даниела Димитрова от Столична дирекция на вътрешните работи.

Информацията се разбра от свидетелските показания на двама мъже пред арбитър от Специализирания углавен съд. Цената на дрогата, в която щяла да бъде платена мократа поръчка по цени на черния пазар е към 450 000 лева

Според въпросните очевидци, чиито имена са скрити зад номера, мократа поръчка била дадена персонално от Гевгелийски на групата на сина на Йоско Костинбродския – Иван. Физическото очистване на целите било обсъждано на маса в кафене в ж.к. „ Надежда “, настояват още очевидците със скрита идентичност. Според показанията им, Пендака е трябвало да се погрижи за осъществяването на поръчката в най-кратки периоди.

Показания по делото са дали и полицейски чиновници. Сред тях е и една от целите на групата – Даниела Димитрова от Столична дирекция на вътрешните работи. Полицията продължава да търси Йоско Костинбродския взаимно с сътрудниците си от службите в Европа. Главорезът е именуван капитан на националния тим по убийства измежду прокурорите.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР