Заплахи за убийство, придружени със солидна порция обиди, е получила

...
Заплахи за убийство, придружени със солидна порция обиди, е получила
Коментари Харесай

Онлайн тормоз: Смъртни заплахи срещу певицата Дара Екимова. ГДБОП знае кой стои зад заканите

Заплахи за ликвидиране, съпроводени със солидна порция обиди, е получила певицата Дара Екимова посредством известия в интернет. За това заяви в петък музикалният продуцент Саня Армутлиева.

„ Всичко стартира пролетта на 2023 година, не знам какъв е мотивът. На една от страниците, които разгласяват ранглисти, аз разясних под моя ария със сърца, защото тя беше на челна позиция.



Помислих, че е следващия злобар, отговорих ѝ, че ще извикам полиция. Това ескалира нещата “, разгласи в ефира на Нова телевизия певицата.

„ След като блокирах първия профил, се сътвориха няколко нови. Нещата ескалираха лятото на предходната година - заплаши, че ще пристигна на присъединяване и ще ме рани. Очевидно знае, че отивам на участия. Беше си разгласила в TikTok, че съм умряла. ГДБОП споделя, че всекидневно тези хора не извършват заканите си, само че няма по какъв начин да знаем “, описа Дара.

По думите на Саня Армутлиева ГДБОП е сезирана, като обвинената е посетена на адрес.



„ Артистите споделят, че това е цената на славата, Дара е търпяла някакво време, само че когато нещата ескалираха, възприятието ми за правдивост се прояви. Не може да оставим нещата по този начин, с юристите приготвихме сигнал. В отдел „ Киберпрестъпления “ се задействаха, само че схванаха, че евентуално въпросът е обвързван с този на Ясмин (бел. ред. инфлуенсърката Ясмин Кирилова няколко пъти алармира, че непрекъснато получава закани за живота на нея и детето ѝ от психологично болна жена). Жената, заплашваща Дара, се назовава Гергана Неделчева на към 28 години, иззети са всички нейни устройства. Нашето дело е асоциирано към друго в Хасково. Ясмин е от Димитровград и по тази причина. Делото е прекъснато на 8 август, тъй като дамата е освидетелствана и не може да носи отговорност. Настанявана е наложително за месец в психологично заведение “, разкри Армутлиева.

Продуцентът споделя, че Дара е оповестила в петък, че ще има нов албум, а тогава дамата още веднъж се е задействала.

„ Тя има и моменти на нормалност, не съм сигурна до каква степен заканите не са действителни. Възможно е обаче и да ги извърши. Гергана живее с майка си, която твърди, че щерка ѝ няма проблем, а ние я тормозим. Ще входираме през днешния ден или на следващия ден нов сигнал, с искане за ново наложително въдворяване. Ще желаяме и да бъде блокирана, тъй че да не може да основава нови профили в онлайн платформите “, изясни Армутлиева.

Дара попита кой носи отговорност тогава, откакто дамата, която я тормози не може.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР