Заплахи и обиди в 4 ч. сутринта твърди, че е

...
Заплахи и обиди в 4 ч. сутринта твърди, че е
Коментари Харесай

Мис България 2020: Емануела ме заплашва

Заплахи и обиди в 4 ч. сутринта твърди, че е получавала Мис България 2020 Венцислава Тафкова от фолкпевицата Емануела. Това разкри най-красивата българка за 2020 година Причината за „ истеричните прояви “ на певицата са връзките на Тафкова с някогашния й мъж Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Макар Венцислава да дава отговор сбито на въпроса имат ли двамата връзки, не крие, че с Мартин се забавляват. Пред вестника пловдивчанката показа, че точно заканите от страна на Емануела и връзките й към нея и Мартин ги сближават още повече.

„ С Мартин Николов сме в прелестни връзки, само че не считам, че те би трябвало да вълнуват който и да било. Той е извънредно учтив мъж от положително семейство, огромен джентълмен. Никога не съм обичала връзките ми с мъжете да стават обществено притежание. Точно по тази причина в този момент също няма да изневеря на себе си. И той като мен не обича да се бъркат в връзките му. Големи хора сме и сами можем да взимаме решения с кого да се виждаме и с кого не, без да се постанова да даваме пояснения, изключително пък на някогашните си “, дава отговор Венци на въпроса на " България през днешния ден " какво тъкмо я свързва с Елвиса.

22-годишната миска признава, че постоянно е общувала с по-възрастни мъже и приема за напълно обикновено разликата им във възрастта. Както самата тя се изрази: „ Та той не е на 50 година! “.



„ Не съм от тези, които се преценяват с хорското мнение или пък които се срамят. Мартин също е подобен. Предполагам и това е повода да не отбелязвам заканите от някогашната му жена, които получавам по собствен адрес. Истеричните прояви в 4 ч. през нощта няма по какъв начин да ме притеснят. По-скоро имат противоположния резултат и около тях имаме от ден на ден общо с Мартин. Определено много се забавляваме “, показа Тафкова, като акцентира, че Емануела не стопира да я тормози.

„ 40-годишна жена ми написа заплашителни известия в 4 през нощта. Не е обикновено да можеш да си ми майка и да имаш дете на моя възраст, а да си толкоз нападателна и да изпитваш такава завист. Така че явно годините не са мерило “, безапелационна е младата пловдивчанка.

Венцислава споделя, че не тя е повода за раздялата сред Емануела и Мартин. Според нея точно отношението на певицата води връзката им до провал.

„ Ще отчайвам всички, само че истината е, че не съм аз повода за раздялата на Емануела и Мартин! Причината да не са дружно, за което аз съм упреквана, е самата Емануела. Тя сама е почнала да излиза с негови другари, а какво прави с тях единствено те си знаят! Нямахме връзки досега, в който тя реши да стартира да ми написа, да ме наскърбява и да ме заплашва. Започна да плете интриги и да замесва доста други хора в тях. Няма да демонстрирам чатовете сред нас, тъй като не желая да влизам в този просташки скандал и да падам на равнището му. Смятам, че не ми отива! “

Миската показа, че не е имала предпочитание въобще да разяснява, само че фактът, че няколко месеца слуша какви ли не неща по собствен адрес, я принуждават да повдигне завесата.

„ Нямаше да разясня въобще тази тематика, само че няколко месеца слушах какви неща приказва за мен пред доста хора и наши общи познати, само че към този момент прекали и единствено поради това си разрешавам да разясня в този момент. “

До публицистичното привършване на броя Емануела не бе открита за коментар. Редакцията е подготвена да даде и нейната позиция по случая.

„ Това са цялостни нелепости! Не ме интересуват техните връзки. Тя върти интриги. Не желая някой, който се чуди по какъв начин да стане прочут, да си прави реклама на мой тил! “, безапелационна е Емануела.
Според нея Тафкова е следващата жена в живота на Мартин, който си падал по разнообразието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР