Заплахи, че ще загуби правата над детето си, е получила

...
Заплахи, че ще загуби правата над детето си, е получила
Коментари Харесай

Десислава Иванчева през сълзи: Ще ми вземат детето!

Заплахи, че ще загуби правата над детето си, е получила някогашната кметица на столичния регион Младост Десислава Иванчева, подсъдима за рушвет.

Недоброжелатели й загатнали, че в случай че влезе в пандиза, може да й земат бебето, показа тя пред  " България Днес “. Спецсъдът й даде 20 години, а наказването бе понижено на осем години от Апелативния съд.

На 16 март следва процесът за корупция да бъде прегледан в последната, трета инстанция. Неочаквано трите съдийки по делото са се отвели от разглеждането. Те вземат решение да се отдръпват след сигнал до Висшия правосъден съвет. Той е подаден от някогашната прокурорка Мила Георгиева като участник неправителствените организации " Център за приложно-правни проучвания " и “Практики и разговор за правораздаване “, а в тези сдружения попадат още лица от службите, в това число взели участие в зрелищния арест на Иванчева, както и представители на някогашните ръководещи, сигнализират екскметицата и заместничката й Биляна Петрова.

В сигнала, довел до отдръпване на правосъдния състав, се показва че юрист Албена Белянова, която даде 10 бона назаем за гаранцията на Иванчева, е била член на инициативния комитет за издигане на кандидатурата за президент на тогавашния началник на Върховния касационен съд Лозан Панов, с което се загатва за съгласуваност със съдиите, които би трябвало да решат процеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР