Заплахата за териториалната цялост на Украйна идва от Полша. Това

...
Заплахата за териториалната цялост на Украйна идва от Полша. Това
Коментари Харесай

Дмитрий Песков загрижен за териториалната цялост на Украйна откъм Полша

Заплахата за териториалната целокупност на Украйна идва от Полша . Това съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

" Фактът, че през последните месеци от Полша идва доста, доста враждебна изразителност - тя обичайно не е другарска, само че през последните месеци стана враждебна ", съобщи Песков и утвърди, че е явен факт, че " териториалната целокупност на Украйна може да бъде застрашена от Полша ".

Той напомни неотдавнашно изказване на ръководителя на Службата за външно разузнаване (, който в края на април месец съобщи, че Полша работи дружно със Съединени американски щати по проект за вдишване на контрола над част от Украйна, по-конкретно западните й елементи.
 Русия упрекна Полша, че желае да завземе част от Украйна
Русия упрекна Полша, че желае да завземе част от Украйна

Варшава стартира огромни учения от 1 май

Според " Интерфакс " Песков е бил помолен от публицисти да разяснява и думи на беларуския президент Александър Лукашенко, че " рано или късно Русия, Украйна и Беларус могат да бъдат принудени да се бият дружно против Полша , която мечтае да завладее Западна Украйна ", само че представителят на Кремъл е отказал. Руските медии разгласяват информация през днешния ден и за идна среща сред Владимир Путин и Александър Лукашенко.
 Лукашенко сюрпризиран, че съветската инвазия се проточила толкоз дълго
Лукашенко сюрпризиран, че съветската инвазия се проточила толкоз дълго

Беларус не заплашва никого, Западът да спи умерено, твърди президентът

Специалната военна интервенция на Русия в Украйна се организира по проект , утвърждава Песков в отговор още веднъж на думите от през вчерашния ден на Александър Лукашенко, че " тя се е проточила повече от упованията.

" Не мислех, че тази интервенция ще се проточи по този начин. Не съм толкоз замислен в този проблем, с цел да кажа дали всичко върви по проект с руснаците, както се споделя... Но бих желал още един път да подчертая, че съгласно мен тази интервенция се забави ", сподели Лукашенко.

Дмитрий Песков дефинира обвиняванията, в това число и изказването на Организация на обединените нации, че Русия е откраднала украинско зърно, като безусловно погрешни.

" Нямаме информация. Изглежда като фалшификат, по-скоро е фалшификат ", сподели той пред кореспонденти. " Не знам кой тъкмо е декларирал това в Организация на обединените нации, само че явно не са си създали труда да ревизират тази информация ", прибавя Песков.

Също по този начин дава обещание Русия да разгласява доказателства, че събитията в Буча са инсценировка. " Информация за това кой е взел участие в случая ще се появи навреме . "

На този стадий документите се намират във ФСБ, а съветските управляващи декларират, че разполагат с подслушани диалози и доказателства за автомобил, който е дошъл в Буча и е основал изискванията за провокацията.

По думите на Песков " задоволително в детайли и аргументирано е показано , че това е безспорна измислици и особено готова режисура ", въпреки и да не показва страна или организация, която да я е направила.
 Украйна: 403 тела на цивилни са открити в Буча, броят им пораства
Украйна: 403 тела на цивилни са открити в Буча, броят им пораства

Кметът предизвестява жителите към този момент да не се връщат в града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР