Заплахата от употреба на ядрени оръжия е реална и трябва

...
Заплахата от употреба на ядрени оръжия е реална и трябва
Коментари Харесай

Медведев: Заплахата от използване на ядрени оръжия е реална и трябва да се предотврати

Заплахата от приложимост на нуклеарни оръжия е действителна и би трябвало да се подхващат всички вероятни ограничения, с цел да се предотврати този сюжет. Въпреки това, в случай че стане въпрос за съществуването на Русия, управлението ѝ няма различен избор, предизвести заместник-председателят на Съвета за сигурност на страната Дмитрий Медведев в обстойно изявление за разнообразни локални медии, в това число РИА Новости, заяви Фокус.

 

" Колкото и тъжно да звучи, този сюжет е действителен. Трябва да създадем всичко, с цел да не се случи, само че тъкмо този часовник, който тиктака в избрана посока, в този момент се е ускорил доста. И в това виждам и неспособността, скърбя, безсилието на тези западни управляващи, които непрекъснато повтарят едно и също нещо: " Не, руснаците се плашат, те в никакъв случай няма да създадат това “. Грешат.

 

Ако приказваме за съществуването на нашата страна, какъв избор ще има за управлението, за президента? Никакъв. Следователно това, за жалост, е действителна опасност, директна и явна опасност за цялото човечество “, предизвести политикът.

 

Той също по този начин добави, че когато човечеството основава някакъв тип оръжия, " то постоянно ги е употребило “, привеждайки образеца с нуклеарната офанзива на Съединени американски щати против Япония.

 

" Това не е разпалване на пристрастеностите. Това е просто причина да се замислим къде сме. Защото – знаете ли – хората си мислят: Хрушчов и Кенеди едвам не започнаха нуклеарна война – само че това беше от дълго време, беше поради Куба, в този момент това не може да се случи. Къде е разликата? В нищо. Ситуацията е още по-напрегната. Тогава нямаше спор сред Русия и Америка, само че в този момент има подобен “, акцентира заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР