Заплахата от използване на ядрено оръжие е реална и трябва

...
Заплахата от използване на ядрено оръжие е реална и трябва
Коментари Харесай

Медведев: Заплахата от използване на ядрено оръжие е реална

Заплахата от потребление на нуклеарно оръжие е действителна и би трябвало да се направи всичко, с цел да се предотврати този сюжет. Но в случай че се стигне до съществуването на Русия, няма да има избор за нейното управление. Това сподели заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

„ Колкото и тъжно да звучи, този сюжет е действителен. Трябва да създадем всичко, с цел да не се случи. Но тъкмо този часовник, който тиктака в избрана посока, в този момент се е ускорил доста. И в това виждам и неспособността, скърбя, безсилието на тези западни управляващи, които непрекъснато повтарят едно и също нещо:

„ Не, те всички руснаци плашат, само че те в никакъв случай няма да създадат това. “ Те бъркат. Ако приказваме за съществуването на нашата страна, аз също споделих това в последно време какъв избор ще остане за управлението, за президента? Никакъв. Следователно това, за жалост, е действителна опасност, директна и явна опасност за цялото човечество “, сподели Медведев в изявление за съветски медии.

Той също по този начин добави, че когато човечеството е създавало оръжия, „ то постоянно ги е употребило “, цитирайки образеца с нуклеарната офанзива на Съединени американски щати против Япония.

Източник: РИА Новости/ Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР