Заплаха да внесат искане за отстраняването на председателя на парламента

...
Заплаха да внесат искане за отстраняването на председателя на парламента
Коментари Харесай

ИТН плаши да отстрани Никола Минчев като шеф на парламента

Заплаха да внесат искане за отстраняването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев насочиха от " ИТН ". Поводът - той отхвърли закритото чуване на външния министър Теодора Генчовска по тематиката за Македония. Има Такъв Народ настояват, че тя е внесла документи в секретното деловодство на Народното събрание, а отговорите й зависят от секретните документи, с което може да наруши закона.

" Премиерът изолира цялото външно министерство и стартира да обработва някакви витално значими неща за българите да минават през ръководителя на комисията по външна политика в Народното събрание. Това е боязън ", съобщи Станислав Балабанов в парламентарните коридори. Той още веднъж настоя депутатите да чуят на закрити порти министърката, с цел да схванат обстановката, написа 24 часа.

" Виждате какъв е циркът в пленарна зала. Да спрем с цирковете и да чуем министър Генчовска. Да, истина ще боли. Тя ще е грозна, тъй като има секретни паметни бележки, в които е разказана връзката на премиера с висши дипломати, и концепциите на премиера по какъв начин би трябвало да наподобява българската ни история ", добави още той. И се възмути от обвиняванията на " Промяната ", че Има Такъв Народ спъвали приемането на бюджета.

" Да сме спокойни, бюджет за хората ще има. Пенсии и антикризисни ограничения ще има. Заради Любомир Каримански изобщо има бюджет през последната година и половина. Не Народното събрание и Никола Минчев да са гумения щемпел на Асен Василев. Ние сме законодателния орган в тази страна, да го съблюдаваме и да вървим по закон. Да изслушаме обикновено министър Генчовска на закрито съвещание. Заедно като българи няма по какъв начин да допуснем България да бъде продадена по подобен метод ", настоя Балабанов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР