Заплаха да не види повече децата си и като цяло

...
Заплаха да не види повече децата си и като цяло
Коментари Харесай

Убиецът от Лагера: Забрани ми да виждам децата и пиеше

Заплаха да не види повече децата си и като цяло неприятни фамилни връзки са аргументите на обвиняаемия Венцислав Василев да простреля показно брачната половинка си в столичния кв. "Лагера ".

Това стана ясно след днешното чуване на Василев в съда, при което той призна действието си и бе оставен за непрекъснато в ареста.

Задържаният за убийството на жена в София не съжалява

Убиха жена в столичния квартал "Хиподрума "

Миналия петък Василев изстреля 4 патрона от упор в брачната половинка си Елена, а бруталността на действието му докара до необятно отразяване на случая.

Впоследствие стана ясно, че дамата е имала ограничаваща заповед против Венцислав, както и че е дала няколко сигнала на 112 директно преди убийството.

Нейни приятелки разкриха, че през последните две години тя е била неведнъж заплашвана от брачна половинка си.

"В момента признавам, че стрелях. Причините са големи. Нямах желание да я гръмна ", съобщи Василев в съда.

Обвиняемият разкри, че убитата го е заплашила да не види повече двете им деца. По думите му той я е видял инцидентно на 18 август и е желал да приказват за децата им, само че Елена отказала. Тогава решил да стреля.

Пред съда Венцислав съобщи, че дамата имала проблем с алкохола и в продължение на 12 години той я издържал. Тя била повода да приключи предходния си дълготраен брак, а следствие му забранила да вижда остарялото си семейство.

Василев твърди, че не я е виждал, откогато тя издала ограничаваща заповед против него през юни.

Съдът остави мъжа в ареста, макар че е болен от рак на простата и настояването на отбраната за домакински арест заради тази причина.

Мотивът за непрекъснато задържане под стража е лабилното психическо положение на Василев, което може да го трансформира в опасност за обществото. Съдията посочи, че ще бъде обезпечено нужното на обвинения лекуване в ареста.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР