Запитванията в интернет показват интересите и вълненията на хората в

...
Запитванията в интернет показват интересите и вълненията на хората в
Коментари Харесай

Най-популярните питания в интернет сред французите

Запитванията в интернет демонстрират ползите и вълненията на хората в даден район и страна в даден интервал, като от време на време резултатите могат да бъдат доста изненадващи. Най-популярните поръчки за търсене измежду жителите на една от най-старите европейски страни, Франция, изследва и оповести радио Europe 1.

Оказа се, че френските интернет консуматори през тази година най-често са се интересували по какъв начин да схванат, че в къщата им са се заселили дървеници.

Освен признаците за настъпление от вредители в къщата, французите бяха обезпокоени от смисъла на член 49.3 от Конституцията на страната и вота на съмнение към държавното управление.
 Франция отваря първата
Франция отваря първата " гигафабрика " за акумулатори на електрически автомобили

Страната желае да се откъсне от зависимостта си от Китай

А феновете на спорта в страната най-често са се опитвали да схванат онлайн резултатите от мача сред Пари Сен Жермен и Олимпик Марсилия и продължителността на мача по ръгби.

В нощта, когато националният тим по футбол беше надвит от Гибралтар, имаше скок в търсенията за местоположението на противниковата страна.

Сред хората, от които французите най-вече се интересуваха в интернет, бяха актрисата Бриджит Бардо, политикът Едуар Филип и футболистът Килиан Мбапе.
 Какви доходи от туризъм чака Франция
Какви доходи от туризъм чака най-посещаваната от туристи страна в света

Спрямо предходната година, упования растеж е с до 15%

Оплаквания от дървеници във френската столица се появиха при започване на октомври.Както писаха френски медии, те са видяни даже във влакове и рейсове в Париж, както и в лечебни заведения, кина и даже на основното летище на френската столица.Властите приканиха французите да не се паникьосват по този въпрос.

Във Англия също имаше информация за увеличение на броя на случаите на контакти на жителите с тези инсекти.От възможното " настъпление " на дървеници от прилежащите страни се тормозиха в Белгия и Естония.
 Икономиката на Франция
И втората по величина стопанска система в Европейски Съюз " забуксува "

Вече е известно, че първата стопанска система в Европейски Съюз е в криза, а третата не расте
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР