Запитана колко още борби може да понесе в БСП, Нинова

...
Запитана колко още борби може да понесе в БСП, Нинова
Коментари Харесай

Нинова: Общинските съветници на БСП в София направиха двоен лупин...

Запитана какъв брой още битки може да понесе в Българска социалистическа партия, Нинова напомни своята тирада от конгреса, когато оглави партията.

 

Според нея общинските съветници на Българска социалистическа партия в София са създали " двоен лупинг " във връзка с морала. И напомни, че алените общинари са дали своят вот дружно с тези, които са нарязали Паметника на руската войска.

 

" Хората в София не те избраха, с цел да възстановиш Борисов в София ", акцентира тя.

На въпрос дали ще изключи от Българска социалистическа партия алените съветници в София, тя напомни, че този въпрос се взема решение от Националния съвет. Засега те са със свалено доверие и " съставляват само себе си ", сподели още Нинова

 

" Цялата им правосъдна промяна е безспорен неуспех. Освен юридическа неначетеност, към този момент прозира и политическо отвращение да се оправят с този проблем, сподели по адрес на ръководещото болшинство ", добави тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия бе безапелационна, че не е оптимист, че ще се осветлят нещата към убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

 

" Висш съдебен съвет е същият, както и преди. Инспекторатът към Висш съдебен съвет е същият. Комисията КПКОНПИ не проработи. Т.е. институциите, които би трябвало да свършат работа са същите и не са подхванали съответните дейности. Авторите на това редом правораздаване ще си останат скрити. Задкулисието ще си остане същото и ще дърпа конците на нови Нотариуси ", счита социалистът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР