Запитан дали ще ги поканят за участие в управлението на

...
Запитан дали ще ги поканят за участие в управлението на
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: С мандат на БСП и подкрепа на ДПС сме управлявали държавата успешно

Запитан дали ще ги поканят за присъединяване в ръководството на страната, той отговори: „ Надеждата умира последна. С мандат на Българска социалистическа партия и поддръжка на Движение за права и свободи сме управлявали страната сполучливо ”.

 

„ ГЕРБ не могат да бъдат изключени при всички случаи, когато ще се сътвори стратегия, която да бъде изпълнена в къс интервал от време. Ако в този момент отидем на избори, ще има още едни избори. Крайно време е да се откри салдото, с цел да създадем това, което обществото чака от нас ”, сподели депутатът от Движение за права и свободи.

 

На въпрос дали са разочаровани от това, че третият мандат за сформиране на кабинет не е бил връчен на тяхната партия, Аталай изясни:

 

„ Чак отчаяние не бихме изразили. Това е взор и решение на президента. Той е решил, че Българска социалистическа партия може да сплоти всички политически обединения. Приоритетите би трябвало да са в отбрана на националния интерес, на европейските, евроатлантическите ползи. Това е решил президентът (Румен Радев) и по тази причина сподели, че ще връчи мандата на Българска социалистическа партия ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР