Запитах се доколко политическо е случващото се. Без епитети, защото

...
Запитах се доколко политическо е случващото се. Без епитети, защото
Коментари Харесай

Стефан Янев: Няма нищо плашещо в коалиционното споразумение

Запитах се до каква степен политическо е протичащото се. Без прилагателни, тъй като такива чухме доста. Случващото се е един логически резултат на така наречен сглобка или некоалиция – дума, която самите участващи в нея не разрешиха. На процедура няма нищо плашещо в съдружното съглашение, в противен случай. Това съобщи Стефан Янев, водач на " Български напредък " и някогашен длъжностен министър председател, в ефира на БТВ.

Той счита, че решението на политическата обстановка е избори. „ Няма морално или друго съображение да се търсят други решения. “

„ При служебните държавни управления президентът избира сред 4-5 претенденти, той носи отговорност. Тоест това, което сме следили в предишното – скупчването на всички вини върху служебното държавно управление, сега е малко неловко. Важно е по какъв начин ще работи Народното събрание редом със служебното държавно управление и по какъв начин депутатите ще излязат в отпуска, с цел да вършат предизборна акция. Отделно, дали ще вършат равнопоставено акция с другите партии, които не са в Народно събрание, и дали ще употребяват пари от бюджета “, добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР