Записваш името си с ярки букви в спортната история на

...
Записваш името си с ярки букви в спортната история на
Коментари Харесай

Ангел Русев бе награден с плакет на Община Русе

Записваш името си с ярки букви в спортната история на града, съобщи кметът

За извоюваните златни медали в дуела и изтласкването на европейското състезание по повдигане на тежести в ТиранаАнгел Русев бе награден с плакет на Община Русе от кмета Пенчо Милков.

„ Записваш името си с ярки букви в спортната история на града. Ти потвърди, че триумфът ти не е въпрос на случайност или уязвимост в конкуренцията. Постоянните ти триумфи сочат, че всяко нанагорнище на почетната стълбица е поради усиления труд, който полагаш, и поддръжката на ТСК „ Русе “ “, сподели Пенчо Милков, оповестиха от пресцентъра на Община Русе.

С Ангел Русев бе и треньорът му Радослав Атанасов, който е неразделно до него във всяка конкуренция. Той показа, че въпреки изхвърлянето да е по-слабото придвижване за Русев, в албанската столица той е съумял да сложи персонален връх от 113 кг в дисциплината. Ангел продължава да се готви за международното през ноември, а огромната му цел са Олимпийските игри през 2024 година, за които би трябвало да влезе в по-висока категория.

Освен Русев, триумф на европейското имаше и съотборникът му Денис Данев, който завоюва четвъртото място.

В шампионата взе участие и европейската шампионка за дами от април 2021 година Надежда Мей – Нгуен. Тя обаче не съумя да завоюва орден поради контузия в кръста, от която към момента се възвръща.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР