Записването за обучението за интензивна подготовка за 12. клас е

...
Записването за обучението за интензивна подготовка за 12. клас е
Коментари Харесай

Иновативен курс подготвя дванайсетокласниците за матурата


Записването за образованието за интензивна подготовка за 12. клас е отворено

Онлайн курс на издателство Клет България предлага ефикасна и гъвкава подготовка, за държавния зрелостен изпит по български език и литература след 12. клас за гимназисти от цялата страна. Уроците се организират в действително време от едни от най-хубавите преподаватели, по стратегия напълно съобразена с новия модел на МОН. Курсът се организира два пъти седмично - всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч. и продължава до 10 май.

Преподаватели са Веселин Геренов, преподавател по БЕЛ в столичното 73. СУ „ Владислав Граматик “ и Владимир Игнатов, преподавател по БЕЛ В 9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София, които водят уроците и оказват помощ на гимназистите за сполучливото им показване на наложителната матура. По време на уроците зрелостниците имат опция да задават въпроси по материала, който ги затруднява, а също получават достъп до записи от всички срещи, с които може да наваксат пропуснатото досега, както и да преговорят даден урок, в комфортно за тях време.

„ Упражняваният дотук книжовен материал бе положен върху необятна културноисторическа основа за онагледяване и анализиране на характерни идейно-естетически феномени. Целта, сложена при този метод, е да се открои достоверното място на обсъждания създател освен в заложения тематичен блок (например „ Родното и непознатото “), само че и изцяло с оглед развоя на литературния развой, като не бяха пропуснати и продуктивни междутекстови обвързвания. Материалът по български език е както с теоретична, по този начин и с очебийно практическа устременост. Наличната онлайн христоматия, свободният достъп до електронните запаси, предоставяните записи на към този момент извършените уроци, както и идните две пробни матура са добра опция за наваксване на образователния материал, независимо практикуване и самокритика. “, споделя преподавателят Владимир Игнатов.

Обучението включва редица преимущества, а синтезираната информация, която дават спомагателните запаси и записите от срещите вършат допустимо присъединяване в курса когато и да е. Всички искащи могат да се включат в курса.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР