Записване за комисията се осъществява на тел.:056703003‚ след насочване от

...
Записване за комисията се осъществява на тел.:056703003‚ след насочване от
Коментари Харесай

Пациентите с множествена склероза в Бургас получават експертни становища от комисия в болница „Сърце и Мозък“

Записване за комисията се реализира на тел.:056703003‚ след ориентиране от невролог от амбулаторната помощ

В клиниката по нервни заболявания към „ Сърце и Мозък “ Бургас е разкрита профилирана комисия за реализиране на експертна активност и лекуване на пациенти с множествена склероза по стратегия на НЗОК /Амбулаторна процедура №38/. Подобна комисия се провежда за първи път на територията на град Бургас. Тя ще даде опция на пациентите с множествена склероза от града и района да бъдат обезпечени с издаване на експертни мнения и протоколи за медикаменти, без да се постанова да пътуват до отдалечени центрове в София, Варна или Пловдив.

Председател на комисията е проф. доктор Иван Димитров, д.м.н., специалист с дълготраен опит в региона, а членове – специалисти-невролози с образование в страната и чужбина. Записване за комисията се реализира на тел. 056703003‚ след ориентиране от невролог от амбулаторната помощ.

Клиниката по нервни заболявания към ‚Сърце и Мозък‘ предлага цялостна здравна грижа за пациентите - диагностициране на болестта, лекуване при изострен припадък и следене. Има подписан контракт с НЗОК за работа по Клинична пътека № 61 – „ Диагностика и лекуване на мултиплена склероза “. Съвременна инсталация за магнитно-резонансна томография, евокирани капацитети и клинична лаборатория, благоприятни условия за неврорехабилитация, в това число стационарна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР