Записите от заседанието на Националния съвет на ПП не могат

...
Записите от заседанието на Националния съвет на ПП не могат
Коментари Харесай

Деян Николов: „Възраждане“ ще даде отпор, ако правителството работи срещу интересите на страната

Записите от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия не могат да бъдат подминати с лека ръка. Ставаме очевидци по какъв начин една група хора се пробват да създадат държавен прелом. Това сподели депутатът от „ Възраждане " Деян Николов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Припомни, че единствено преди месец и половина „ Продължаваме промяната " твърдо са заявявали, че при никакви условия няма да вършат държавно управление с ГЕРБ.

„ Няма потребност да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира самичък. Това е може би едно от сериозните изменничества в актуалната история на България. Това сега е пълзящ прелом, пробват се явно да конфигурират държавно управление в България ", съобщи Николов.

Политическа партия ще бъдат „ изядени " от ГЕРБ в границите на идващите пет-шест месеца и ще понесат вреди от съдружното ръководство. ГЕРБ също ще понесат електорални загуби, счита той.

„ Христо Иванов желае конституционна промяна, тъй като счита, че моделът „ Борисов " и „ Пеевски " е гибелен за страната. И с цел да направи тази конституционна промяна, той в този момент ще направи коалиция с Борисов и Пеевски. Аз ли не разбирам нещата, единствено на мен ли ми наподобява неуместно?! ", разяснява депутатът от „ Възраждане ".

Той уточни, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е застрашен от наказания по „ Магнитски " и по тази причина е подготвен на всевъзможни отстъпки по време на тези договаряния. „ Продължаваме промяната " пък са подготвени да понесат големи електорални вреди, даже жертват политическата си групировка, с цел да има държавно управление. „ И в последна сметка не е ясно какви са тъкмо задачите. Аз допускам, че тук става въпрос за външнополитически цели. Американското посолство желае непременно да конфигурира държавно управление в България ", разяснява Деян Николов.

„ Възраждане " ще даде отпор, в случай че Народното събрание и държавното управление работят против ползите на страната, съобщи той. „ В основата си на фундаментално равнище обстановката е пределно ясна: едни хора, които нямат място в българската политика, които са подготвени да предадат страната, би трябвало да бъдат изритани от там. По улиците би трябвало да има десетки хиляди българи, които са недоволни от обстановката и го демонстрират ", сподели Николов.

Той съобщи, че сега текат процеси на освобождение на българската политика от непознато въздействие. Затова се развива и тази рецесия.

„ Възраждане " води национално-освободителна война. Ние не се борим с една или друга пионка. Това е конфликт с Американското посолство и с Централно разузнавателно управление на САЩ. В момента те имат нов губернатор, който ръководи територията. Той е по-агресивен - както виждате, откогато е тук, нещата се случват малко по-динамично ", изясни Деян Николов.

Подкрепата на законопроекта за отделянето на НСС от прокуратурата на „ Възраждане " в Народното събрание значи, че това е вярното решение в дълготраен проект, изясни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР