Записите от партийна сбирка, , не са направени от българлските

...
Записите от партийна сбирка, , не са направени от българлските
Коментари Харесай

Според Зарков службите работят професионално, според Божанков и Йорданова - не

Записите от партийна колекция,, не са направени от българлските служби. Това съобщи в две поредни изявленията - пред Би Ти Ви и пред радио " Дарик " министърът на правораздаването Крум Зарков.

че специфичните служби са водили интензивно мероприятое за дестабилизация на страната, записвайки диалози на политици, са на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Той съобщи това ден преди Василев да пусне запис от партийна колекция на " Продължаваме промяната ". Според обясненията на самия Василев той, без да е член на партията, е бил поканен на нея като народен представител, взел участие онлайн посредством приложението " зуум " и записвал отвкъщи, тъй като бил ангажиран и не можел да взе участие, а по-късно прослушал наличието и решил да го разгласява, засегнат от чутото. В петчасовия запис се приказва в частност, че когато сформира държавно управление " Продължаваме промяната " ще извърши чистка в службите, а новите назначения са съгласувани в " посолство ".

 Пълният запис, който Радостин Василев твърди, че е направил от съвещанието на Пълният запис, който Радостин Василев твърди, че е направил от съвещанието на " Продължаваме промяната "

Според служебния правосъден министър българските специфични служби работят професионално. " Струва ми се, че хората, които през вчерашния ден за жалост чухме по този метод, нямат доста ясна концепция какво и по какъв начин вършат службите в последните 10 месеца. На мен като министър неведнъж ми се постанова да работя както с шефовете на служби, по този начин и с техните чиновници по най-различни въпроси. Аз смятам, че България сега разполага с една доста сериозна конструкция и на службите за сигурност, и на Министерство на вътрешните работи, основана и ръководена от експерти ", сподели Зарков пред Би Ти Ви.

Противоположна позиция обаче застъпиха някогашният правосъден министър и народен представител от " Продължаваме промяната - Демокра тична България " Надежда Йорданова и сътрудника й в групата Явор Божанков.

Пред Нова телевизия Йорданова сподели, че като член на Министерски съвет е получавала избрани материали, данни и мнения, в това число за войната в Украйна, които дни или часове по-късно са били опровергавани. " В името на публичния интерес е да се вдигне професионализмът в службите и би трябвало да намерим работещ метод да създадем това ", добави тя.

Същото - за погрешни сведения, изнасяни пред депутатите на закрити съвещания, които са се оказвали погрешни, сподели пред Би Ти Ви и Явор Божанков. " Всяко изречение беше погрешно за войната в Украйна, което рапортуваха ", сподели той. По мотив обвиняванията към политическата мощ, че желае да овладее службите, изрече песимизъм, доколкото в " Продължаваме промяната " нямали свои фрагменти, с цел да ги овладеят.

 След записите: Ръководството на ГЕРБ ще проучва през днешния ден новата политическа обстановка След записите: Ръководството на ГЕРБ ще проучва през днешния ден новата политическа обстановка

Отбеляза обаче наличието на специалиста по сигурност Николай Радулов до Радостин Василев при оповестението на записа. Напомни, че Радулов е огласен като сътрудник на някогашната " Държавна сигурност " и отсам направи " логическа връзка " към ДАНС и президента на страната. " Радостин Василев споделя - тук няма служби, няма ченгета. От дясната му страна стои сътрудник на Държавна сигурност. Бъдещето на България е заложено на карта. Казва също: Шефът на ДАНС ми звънна, изпращам кола да те охранява. Според закона - ДАНС охранява ли хора? Шефът на ДАНС от кого се назначава? От президента. Логическата връзка е повече от ясна. Президентът съзнателно бави втория мандат, с цел да се провали постоянно държавно управление ", сподели Божанков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР