Записи от разговори на бившия президент на Украйна Петро Порошенко

...
Записи от разговори на бившия президент на Украйна Петро Порошенко
Коментари Харесай

Порошенко е записвал разговори с Байдън и Кери, а Байдън е управлявал Украйна

Записи от диалози на някогашния президент на Украйна Петро Порошенко с някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън и държавния секретар Джон Кери са предадени в кабинета на основния прокурор, за да се изследва опцията за държавна измяна от някогашния президент на Украйна. Това заяви във вторник депутатът от Върховната Рада Андрей Деркач, представен от ТАСС.

" Предадохме всички часове записи , с които разполагаме в канцеларията на основния прокурор, дружно с изказване за държавна измяна, както и обстоятелства за интернационална корупция , с цел да записва наказателно произвеждане ", изяснява депутатът.
 Прокуратурата няма да проверява Барак Обама и Джо Байдън
Прокуратурата няма да проверява Барак Обама и Джо Байдън

Главният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар заяви, че не чака следствие

Според Деркач записите на диалозите са направени от самия Порошенко , а публицисти ги предават на депутата, като записаните диалози са през 2015-2016 година " Тези диалози ясно демонстрират, че Байдън е управлявал Украйна ", отбелязва депутатът.

По-рано на конференция Деркач показа аудио записи на телефонни диалози , в които съгласно него Порошенко, Байдън и Кери разискват въпроси за вътрешната политика на Украйна .

На един от записите на диалог сред Порошенко и Кери , за който се твърди, че е на 3 декември 2015 година, американският формален чиновник приканва украинския президент да " обмисли опцията за решение на казуса с подмяната на основния прокурор Виктор Шокин ". Кери също по този начин акцентира, че този въпрос тормози вицепрезидента Байдън .
 Главният прокурор на Украйна: Няма дело Burisma, то е единствено в нечия глава
Главният прокурор на Украйна: Няма дело Burisma, то е единствено в нечия глава

В управата на компанията беше Хънтър Байдън…

Записите съдържат и друга информация, която демонстрира намесата на американски политици в делата на Украйна .

По-специално Байдън поучава допустимо най-скоро за национализация на " Приватбанка ", преди Доналд Тръмп да пристигна на власт в Съединени американски щати .

Порошенко се регистрира също по този начин за повишение на цени за популацията на Украйна, реформиране на държавните предприятия . Деркач, разяснявайки оповестените записи, акцентира, че те съдържат учредения за обвинявания в държавна измяна за Порошенко.
 Съндланд удостоверява сделка на Тръмп със Зеленски,
Съндланд удостоверява сделка на Тръмп със Зеленски, " услуга за услуга "

Процесът би бил " по-прозрачен ", в случай че Държавният департамент даде документи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР