Записът с Кеша“, а и не само той, е правен

...
Записът с Кеша“, а и не само той, е правен
Коментари Харесай

Веселина Томова към ПП: Записани сте в ресторант „Делвите“ от Алексей Петров

„ Записът с „ Кеша “, а и освен той, е юридически в ресторант „ Делвите “ от Алексей Петров! Никаква „ водеща политическа централа “ не е подслушвана! Освен в случай че не сте преместили „ водещата си политическа централа “ от „ Чаталджа “ в ресторант „ Делвите “ на Алексей Петров. Което, прочее, сте създали! “

Това написа в уеб страницата „ Афера “ журналистката Веселина Томова, която разгласява серията от скандални записи с Кирил Петков и Асен Василев.

„ И да направи инспекция ДАНС, резултатът ще е скръбен за безспорните неистини и нелепости, които изричате в опита си да заметете грандиозния скандал с НЕофициалния кеш, събирането на три милиона и половина, и „ Бобоков, откри още милион и половина! “…, „ Важното е кеш да има! “. Кой бил записвал, туй било въпроса, а не какво се чувало на записа, вика тая хумореска, претендент – депутатка от ПП/ДБ, човек на „ Гнома “. Ами „ вашият “ човек Алексей Петров ви е записвал, драга смешке и драги ни „ Гном “, дето си бил и началник на контраразузнаването, майко блага! “, написа още Томова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР