Записът е правен май месец 2018 г., когато Бойко Борисов

...
Записът е правен май месец 2018 г., когато Бойко Борисов
Коментари Харесай

Веселина Томова: В България изчезнаха 400 млн. евро за строежа на Южен поток

" Записът е юридически май месец 2018 година, когато Бойко Борисов е министър председател. 10 дни преди този диалог, който той води с Румяна Бъчварова, Румен Радев към този момент се е срещнал с Путин в качеството си на президент ", това съобщи журналистът от " Афера " Веселина Томова след следващия изминал запис с присъединяване на някогашния министър председател Бойко Борисов,

" Този път Бойко Борисов е много по-мек, гласът му е съвсем гробовен. Той приказва с Румяна Бъчварова за визитата при Путин като че ли провеждат присъединяване си в шпионски филм, а той чака да бъде " сговнене ", както той самичък споделя ", продължи тя.

По думите ѝ " това е много странна обстановка, за едно на пръв взор публично посещаване, от което би трябвало Бойко Борисов да не изпитва подобен боязън и суматоха ".

" Много значим миг е, че по това време 2018-та година сме писали и говорили за това, че по дадените пари от " Газпром " за " Южен поток ", в България изчезнаха 400 млн. евро, в които изчезнали пари беше забъркано името на Бойко Борисов ", продължи журналистът.

" Тези пари би трябвало да бъдат върнати на руснаците, а по какъв начин могат да бъдат върнати? Като Бойко Борисов бъде натиснат, с цел да строи " Турски поток ", добави Томова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР