записа убедителна победа на своя стадион над последния в класирането

...
записа убедителна победа на своя стадион над последния в класирането
Коментари Харесай

Класика над последния приближи Тотнъм до топ 4

записа безапелационна победа на своя стадион над последния в класирането Норич. " Шпорите " се постановиха с 3:0 с помощта на попадения на Лукас Моура, Давинсон Санчес и Хюн Мин Сон. С триумфа отборът, воден от Антонио Конте, се изкачи на петото място във и към този момент е на 2 точки от топ 4. Норич, за който това бе девета загуба от началото на сезона, остава финален с 10 извоювани точки.
Началото на разгрома сложи Моура, който в 10-ата минута беше изведен на границата на наказателното поле от Сон и с мощен снаряд не остави късмет на вратаря. До почивката нямаше повече попадения, само че двадесетина минути след подновяването на играта Давинсон Санчес удвои преднината на " шпорите ". Той насочи удар с отскочила топка и я прати в мрежата до дясната греда.
В 77` Тотнъм нанесе последния си удар - този път създател на гола беше самият Сон. Той получи акуратен пас в наказателното поле и стреля без съмнение, с цел да отчае Тим Крул още веднъж. С Антонио Конте отпред " шпорите " имат 4 победи и едно реми в пет мача в шампионата. Засега италианецът има единствено едно проваляне с новия си отбор и то е в Лигата на конференциите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР